A klub nem játszott ebben a szezonban egy percet, Észak-Írország húz ME

Belfast, Pozsony. Vesztes 0: 1, a gyep körül kell lennie egy ember kevesebb és rendes játékidő került fel.

kitöltésével a stadion, miközben várja, hogy a nagy ünneplés. Valóban, ha a Észak-Írország labdarúgó-válogatott legyőzte Magyarországon, az biztos lenne haladás biztosítása a jövő évi Európa-bajnokság. Ez az első alkalom a történelemben.

De a végén a meccs velük nem nézett minden jól, és úgy tűnt, hogy a magyarság kap mind a három pontot.

93 perc, de a hazai bleachers világosabbá joker Kyle Lafferty, ha összehasonlítjuk bet365 online fogadóirodák a 1: 1. Az edző azt akarta, hogy edzője

Lafferty van egy nagy mérleg jelenlegi képesítések – a nyolcadik mérkőzés szerezte a hetedik cél. Míg az ő klubja Norwich City nem ül a padon.Ebben a szezonban még nem játszott egy percet, még az előkészítő mérkőzést.


Kyle Lafferty szerzett több gólt Euro 2016 selejtező, mint 21 országban van. pic.twitter.com/BE5eXMAER3 – bet365 (@ bet365) 8 szeptember 2015

„És én még a pontszám 0: 0 gondolta, hogy sikerült. Kimutatták, hogy neki, ő fitness problémák, „ismerte edző Michael O’Neill északír Guardian.

„De akkor azt mondtam -, ha sikerült neki, akkor elveszítené a mi talizmán. Az ilyen bet365 online sport fogadás remény nem akartam, hogy az ellenfelek, „tette hozzá az edző.

A lépés fizetett ki. Csapata miatt felhívni maradt élén F csoport és a fennmaradó két mérkőzést is kell gyakorolni a két pontot.

Az észak-ír még in’ve soha nem indul el.És a nagy versenyen játszott legutóbb 1986-ban, amikor a résztvevők világbajnokság. Volt egy üres tartály

„Mi egy nagy csapat, azt észre kellett, aki nézte a meccset. Ez a csapat tudja, mi a győzelem. Nem félnek senkit „, így válaszolt Lafferty az uefa.com.

Ez ügyes lövő mögött a gyepen csak húzza a lábát, és észrevette, csapattársai. „Úgy nézett ki, hogy volt egy üres tartály. De próbáltam és végül a teljes időmérő – végül a megfelelő időben a megfelelő helyen „, mondja a csapatkapitány Steven Davies.

„Számunkra ez lehet a döntő gólt.Az eljárás a bajnokság lenne egy olyan országban, mi mérete hihetetlen sikert aratott, „tette hozzá.

A többi program minősítésének több észak-ír szívesen Görögország és utazik Finnországba. Kizárás másodpercben

„Az eljárás a bajnokság lenne a legnagyobb eredmény az ő karrierje,” mondta Lafferty. „Kerestem a címet a Rangers Norwich fejlett a Premier League-ben. De Észak-Írország-én születtem, ez a hazám és a rajongók állni nekünk, „magyarázta a 27 éves csatár.

„Azt hiszem, eljött az ideje a számunkra, hogy előre a nagy versenyre. Jó lenne, ha már döntött Magyarország ellen, de semmit sem azt. Biztos vagyok benne, meg tudjuk csinálni.Adunk még hideg pezsgőt „, mondta Lafferty.

Ír nem állt kíváncsi kizárása Chrisa Bairda 83. percében. Ő két hibákat másodpercen belül, a játék nem szakadt.

A török ​​játékvezető Cuneyt Cakir tény előnye volt az első Maďarom. Miután a második fúj Baird megmutatta két sárga, majd piros lapot.

„Van valami az egész idő, hogy én futball, nem láttam,” rázva vezetőedzője O’Neill. „A második sárga lapját, nem volt kétséges, de ha Chris tudott az első figyelmeztetést, nem tudtunk bemenni harci olyan nehéz. Ez egy kemény döntés, amely kerül nekünk egy csomó, de a játékosok azt mutatta karakter, „tette hozzá az edző.

bet365 fogadási bónuszt