Cum să te motiveze pentru pierderea in greutate — cele mai bune sfaturi

Cum să te motiveze pentru pierderea in greutate — cele mai bune sfaturi
Conținutul

Principalele motive pentru pierderea în greutate
Lupta cu lenea – începutul slăbire
Dăunătoare “sfaturi utile”

Problema slăbire – interesant subiect pentru sexul frumos. Și principalul în el nu este limita de nutriție, precum și găsirea unui motiv.
Principalele motive pentru pierderea în greutate

Gânduri despre siluetă grațioasă rămân pentru femei doar vise, dacă nu există nici un motiv pentru a pierde în greutate.

Motivul poate fi dorința de a fi asemănătoare cu celebra actrita, slăbire, după un litigiu cu o prietena. Dar ele sunt superficiale. Doar lucrate motivele devin prezentului scop. La întrebarea, cum să te motiveze pentru pierderea in greutate va ajuta la analiza nevoilor. Pentru aceasta se ocupă în sine și de a înțelege adevărata cauză a apariției unui astfel de dorinta.

Principalele motive pentru pierderea în greutate sunt împărțite în 7 grupe:

Starea de sănătate. Mai ales atunci când există probleme cronice. Excesul de greutate este cauza dificultăți de respirație, dureri în picioare, probleme cu inima. De multe ori slăbire – singura modalitate de a menține sănătatea și prelungi viața.
Dorința de a avea un copil. Excesul de greutate devine un obstacol pentru asimilarea noului rol. În acest caz, reducerea este o motivație puternică pentru a pierde greutate.
Atractivitatea. O femeie de orice vârstă care doresc să păstreze atractivitatea. Frumusețea creează posibilitatea de a se bucura de corpul său.
Persoanele de sex opus. Dorința de a găsi un suflet pereche este un puternic motiv pentru o femeie. Excesul de greutate – este o piedică pentru normală, viața intimă, care cauzează de constricție și .
Cel mai apropiat mediu. Colegii sau colegii vă vor ajuta să se uite la mine. Kilogramele in plus – un subiect minunat pentru a discuta în timpul programului de lucru masa de prânz sau dimineața ceai.
Adevărata distracție. Bucurie de viață se poate obține în timpul rutina de mers pe jos prin parc, fără și dorința de a sta pe banca de rezerve.
Costurile economice. Un alt motiv pentru apariția de dorința de a pierde in greutate, devin consumurile de materiale, în special pe haine de dimensiuni mari. Astfel de situații apar atunci când cumpără rochii festive este problema.

Cea mai bună motivație pentru pierderea în greutate – este cea care este serios preocupat de o femeie.

Click for more information: fogyókúrás italpor fogyokurasporok.com and a page for Romanians blog-ul autorului