Fem grunde til at se første spil af gruppespillet

“Manchester United” sidste sæson har vi virkelig ønskede at komme i Champions League. Og finish red devils turnering i Top 4, og hvem ved, måske Louis van Gaal, og ville forblive i spidsen for holdet. Men der skete, hvad der skete, og Manchester United, der skiltes med Hollænderen underskrevet på hovedet af Jose Mourinho. Dog, mens Særlige opfører sig i Manchester overraskende roligt og tilstrækkeligt. Men hele tiden. Det er vigtigt, at efter den portugisiske på Manchester ankom Zlatan Ibrahimovic og Paul Pogba. Og for alt dette stjerneklar brødre, kan nu ses i kampe i Europa League.

Helt ærligt, det var frygtet, at Mourinho kan spytte på den Europa League med et højt klokketårn og bus i Rotterdam en dyb reserve. Men det lader til, Jose har besluttet, at han endnu ikke har vundet tillid fans af klubben og Unibet (Læs mere om Unibet) kan nu ikke har råd til at smide konkurrencer. Især i de seneste år, og så de bragte Manchester United en skuffelse. Så, i ansøgningen om spillet mod Feyenoord denne torsdag var ikke kun Wayne Rooney, Luke Shaw og Henrikh Mkhitaryan. Selvfølgelig er det vigtigt. Men et bredere publikum er nu mere interessante “djævle” Zlatan og Paul. Og de, tilsyneladende, i menuen til kampen i Rotterdam vil blive gemt. Så, dette spil er værd at se.

2. Hurra for “Sassuolo” og “nice”

For hvem og mod hvem til at juble, det er Bet365 (gennemgang og mening om Bet365) et spørgsmål, der udelukkende er selv fans. Alle har deres egne grunde til at gøre én ting og gøre noget andet. Men, hvis du ignorerer den klub, og selv den nationale tilhørsforhold, og kun fokusere på holdet, hvad de er, nogle af deltagerne i gruppespillet i Europa League er at give en “Sassuolo” og “nice”.

Sassuolo tog kun tre sæsoner i Serie A for at kvalificere sig til Europæiske cups. Aldrig før har klubben ikke selv spille i elite af Fodbold, for ikke at nævne den Europæiske arena. Eksistensen af denne holdet vidste, at kun store kendere og pedanter den italienske klub fodbold. Men Eusebio di Francesco har gjort dette band den mest lækre slik. Ingen vilde udgifter og høj-profil overførsler Sassuolo gradvist voksede i resultaterne, og hvordan til at bære fat, overgroet med antallet af fans Betfair (gennemgang og mening om Betfair), der viser en meget sød og behagelig for øjet fodbold. Og nu denne italienske Askepot skoet sko af Europa League, efter at have behandlet i de indledende runder med “Lucerne” og “Crvena Zvezda”. For at vurdere den reelle ambitionsniveau for Sassuolo vil være i hjemmet spil mod en altid stærk, og den karakteristiske “Atletik” fra Bilbao.

“Godt” i denne historie kan ikke prale af. Den fransk på den tid og blev Champions, Champions Cup til kvartfinalerne nået. I Almindelighed, ikke nybegyndere, alligevel. Men stadig, de har en masse ligheder med “Sassuolo”. Den samme smukke stigningen i de seneste år uden en klar finansielle ambitioner. Og de har en fantastisk træner Lucien Favre, der har besluttet det på et tidspunkt udveksling prisen af den tyske Bundesliga på en smuk resort nice. Ja, men Schweiziske gør noget, men ikke resten. Og hans team kun to point erkendt ved afslutning af sidste sæson, rig Monaco i kampen om en plads i Champions League, meget rart at se på. I dag er “rart” at modstå den forfærdelige “Schalke 04”. Og ikke det faktum, at Tyskerne vil vinde.