Fem steg till ära

I knockout matcher vinnare av grupp C (det bör vara Ryssland) kommer att spela med andra lag i grupp D, där en biljett till kvartsfinalen kommer att utmana Italien, Azerbajdzjan och tjeckien. Alla tre lag, inklusive Italien – den regerande mästaren i Europa, i tänderna av inhemska Futsal. Om en turnering vara utan känsla, i semi-final Ryssland kommer att möta Brasilianare i Europa – Portugal – med sin mini-fotboll Neymar luvannor Henrique. Och det är inte långt borta och den sista med Spanien. “Red fury” inte kommer att träffas på det sätt som Ryssarna innan den sista striden, om du inte tillåter feltändning i den andra gruppen matchen i Euro 2016 mot Ukraina.

“Det nuvarande laget att upprepa bedriften 1999”

I väntan på mini-fotboll Euro 2016 sin åsikt och avslutande ord delas av före detta spelare i landslaget i Ryssland, som i 1999 år, den första och hittills sista, gången vann den kontinentala mästerskap.

“…Upplevelsen av att det nuvarande laget inte att ta. 80% av det består av de spelare som CHE-2014 nådde finalen. Jag tror att killarna är närvarande revanschistisk humör. För två år sedan i semifinalen och lyckades till slut vinna mot vår eviga rivaler – Spanjorerna, men på Italien i final en gång är inte nog. Även om det verkade som om den seger som redan finns. I detta avseende, pojkarna känna en viss typ av insinuationer.

Började på Em ska inte förvänta sig något lätt spel. Jag tror att vi skulle vinna mot Kazakstan och Kroatien med en skillnad på 2-3 mål och det kommer att vara de bästa resultaten. Med tanke på detaljerna i spelet Kazakstan, som ofta använder sig av det femte fältet spelare, kan vi förvänta oss att de kommer att kunna göra mer om vi fånga motståndarens misstag, – sade Arkady Vit, en av företrädarna för den Gyllene generationen “Dina” 90-x år, som nu är generaldirektör för IFC “Kommunistiska partiet”. …”

“…Alla spelare känner till deras nivå och förstå dess makt. Så vi inte blir gisslan av några buggar och grov kanter som vi måste fokusera på varje match, varje ögonblick, varje skift. På Euro 2016, kan du inte råd med vissa friheter. Vårt lag vann guld medaljer i Mästerskapet i Europa för många år sedan 1999. Vi alla skruv runt först.

Det verkar vara att ta sig till slutspel, men kan inte överskrida den gräns där vi kan höja Cup över hans huvud. Komponenter till seger av våra team ingår: har en bra tränare, det är inte bara bra artister, och hög nivå spelare har erfarenheten av att spela i internationella turneringar. Det gäller för små – behöver för att vinna em, – sade Alexander Verizhnikov, sexfaldigt mästare i Ryssland i “Dina”, som för närvarande innehar positionen som sportchef i Moskva-klubben. …”

“…Mycket i varje viktigt internationellt forum beror på den första matchen. Hur hög kvalitet vårt team kommer att ta starten. Avgörande för framgång av de kvaliteter jag vill betona enhet och en vänlig atmosfär i laget – utan att det för framgång är omöjligt. Det är viktigt att förstå att den totala framgången är den bidrar till uppfyllelsen av våra gemensamma drömmar. Vid varje Europeiska turnering, Ryssland rankas bland favoriter för att upprepa den bedriften i 1999, i min mening, det aktuella laget är fullt kapabla citerade fyra-tiden innehavaren av titeln av de bästa målvakt i vm i Ryssland, och numera Vice Ordförande i “Dina”, Oleg Denisov, den officiella webbplatsen för mini-fotboll i landet. …”

“…Under den aktuella situationen i Europeiska Futsal att Ryssland är en av de största favoriterna i den kommande turneringen. Idag personal ska kunna lösa de högsta prioritet. Men glöm inte att em-turnering ganska snabbt, det kommer att bli så många termer: trauma och hälsa spelarna fysiskt skick. Slutligen, lycka till, lycka till. Utan detta, även de mest uppenbara favorit kommer att bli mycket svårt att nå topp – delade förväntningar med den officiella webbplatsen för mini-fotboll i Ryssland Vadim Yashin, en av vinnarna av Euron under 1999 och är för närvarande förbundskapten för IFC “Kommunistiska partiet”.

Författarens sida: länk och även sidan – casino recension men också vår nyaste partner åsikter om oss