För vem och mot vem man ska heja på, detta är en fråga som uteslutande själva fans

För vem och mot vem man ska heja på, detta är en fråga som uteslutande själva fans. Alla har sina egna skäl till att göra en sak och göra en annan. Men, om man bortser från klubben och även den nationella lojaliteter, och bara fokusera på laget och vad de är några av deltagarna i gruppspelet av Europa League är att ge en “Sassuolo” och “trevligt”.

Sassuolo tog bara tre säsonger i Serie A för att kvalificera sig för det Europeiska cuperna. Aldrig tidigare har klubben inte ens spelar i eliten i Fotboll, för att inte nämna den Europeiska arenan. Förekomsten av denna lag kände bara stor kännare och pedanter italienska klubben fotboll. Men Eusebio di Francesco har gjort detta band den godaste godis. Inga vilda utgifterna och hög profil överföringar Sassuolo växte gradvis i resultaten och hur man bär fett, bevuxen med antalet fans, som visar en mycket söt och tilltalande för ögat fotboll. Och nu denna italienska Cinderella skodd skor i Europa League, efter att ha delats ut i de inledande omgångarna med “Luzern” och “Crvena Zvezda”. För att bedöma den verkliga ambitionsnivå för Sassuolo kommer att vara på hemmaplan mot alltid starka och samma distinkta “Friidrott” från Bilbao.

“Nice” i den här berättelsen kan inte skryta. Den franska vid den tiden och blev Champions, Champions Cup till kvartsfinal nått. I Allmänhet, inte nykomlingar, hur som helst. Men ändå, de har en hel del likheter med “Sassuolo”. Samma vackra ökningen under de senaste åren utan tydliga ekonomiska ambitioner. Och de har en bra tränare Lucien Favre, som beslutas vid en viss tidpunkt utbyta priset av Bundesliga på en vacker resort nice. Ja, men Swiss är att göra något, men inte resten. Och hans team bara två poäng släppte i slutet på förra säsongen, rik Monaco i kampen om en plats i Champions League, mycket trevligt att titta på. Idag är “trevligt” för att motstå den fruktansvärda “Schalke 04”. Och inte det faktum att Tyskarna kommer att vinna.

3. Att se den första matchen “Krasnodar” Oleg Kononov

Coaching avgång – är en integrerad del av livet fotboll. Som ni vet, inget är evigt. Och tränare i fotboll, i vissa sorglig känsla, avvaras. Men ändå, ibland, indragning av vissa yrkesgrupper för särskilda grupper, ångest och sorg, även för dem som det här laget aldrig var sjuka. Vid en bristning och Oleg Kononov-FC Krasnodar är en av dem. Detta avstickning var deras underliggande orsaker, och inte här, och inte formatet för att skriva om det i detalj. Det återstår bara att acceptera att avgång.

Inför matchen mot “Red bull” i Österrike, “Krasnodar” för första gången på tre år kommer att komma utan en mycket intelligent tränare. Att hantera ett team kommer att vara Igor Shalimov. Vad som kommer att vara bulls ikväll? Förmodligen, men ändå ungefär samma. Ja, men i dag måste de vinna. Inte bara för sig själva utan också för Oleg Kononov.

4. För att förstå hur Mircea Lucescu avser att LE

Om “Krasnodar” allt är klart och begripligt, (tjurar, enligt deras egen vilja, som tidigare, att försöka att fylla på Statskassan av Ryssland i UEFA-koefficient tabell), här är om det är nödvändigt “Zenith” att vara uppblåst i Europa League, svårt att säga. Just nu är det känt att Israel inte flyga Oleg Shatov och Artem Dzyuba, och att hälsa ingenting att göra med. Om andra saker vi kan bara spekulera. Men de, låt vara utan dem. Mer exakt, det finns en rädsla för att Lucescu i sin första säsong i St Petersburg kommer att vara djärvare Jose Mourinho i Manchester och helt fokusera på den inhemska Ligan. Och vad det kommer att vara med i Europa League? I själva verket, från gruppen, där Zenit kommer att möta Maccabi, AZ och “Stockholm”, blå-vit-blå det är väldigt svårt att inte gå ut. Men frestelsen att använda den huvudsakliga makten i matcher, efter alla, nio poäng mer än nog om det. Men det är just den typ av företag Zenit kunde få alla 18. Och landet, och som det visat sig, i vissa fall, och de flesta av de Petersburg club, tredje plats i Champions League, kan verkligen inte skada.

Vi rekommenderar också: szdzedzkie vadslagning