Høyt trykk Tottenham – nøkkelen til seier

I påvente av spillet “Tottenham” med “Manchester city” bare ruller over. Og ruller over for lang tid. Fordi på feltet var de to mest stabil, kan vi si, lagets ubåten, selv om hun er stabil, og er ikke kjent. Snarere, stabilitet av ledere som er i stand til å spille selv “Sunderland”, men for fans av Britisk fotball og kjærlighet til ham.

Uansett, Ja, “spur” et par ganger vi tapte poeng, men oksene kom på “white HART lane” med et perfekt resultat i den innenlandske mesterskapet. Byen spilte så selvsikkert at eksperter begynte å seriøst understreke geni av PEP Guardiola. Ja, de eksperter som har ventet på ankomsten av en av de mest vellykkede og kontroversiell på samme tid trenere i verden på den Britiske øya. I dag, Mauricio Pochettino viste hvorfor de ventet.

Pochettino, forresten, har sin egen, spennende historie av forbindelsene med PEP. Jeg husker for en stund siden når den Argentinske hadde det bare blitt hovedtrener “Hispaniola”, at seieren i den katalanske Derby mot Barcelona Guardiola ble den første Victoria spesialist på sin post. Resultatet av den forrige kamp – den første nederlag Pepa med Manchester city. Tilfeldighet? Vel, for å være ærlig, sannsynligvis, men det var umulig å ikke nevne det.

Generelt, okser utspilt og helt utspilt i saken. Ikke bare individuelt, men samlet, taktisk. Pocettino ikke svake taktikk a priori, men i det spillet han er ikke noe spesielt har ikke vist, er det bare igjen understreke det grunnleggende av hans visjon av spillet. Essentials at Betway, Generelt, og Porush spillet mekanikk “byen”.

La oss få til det.

Høyt trykk Tottenham – nøkkelen til seier

Akkurat hva som ble skrevet i avsnittet ovenfor. Det som alltid har vært berømt Tottenham på Pochettino? Høyre, aktivitet i høyt William Hill (Les mer om William Hill) trykk. Generelt er det et svært godt representert den taktiske trender i vår tid: nei high-press-hvor som helst. Men det gjør ikke saken Winmasters (www) outs i den siste tredjedelen, mye viktigere enn antall forsøk på de fleste av disse valgene, som skaper høyt trykk. Selv om du ser på Premier League forrige sesong, vil vi se at de to lederne – Leicester og samme “Tottenham” – aktivt å dra nytte av press på forsvarerne, og utførelse av spillerne angrep, for eksempel den samme Jamie Vardy (som for øvrig har gjentatte ganger sagt Claudio Ranieri) for å hindre utseendet på ledig plass.