Jeg blev for nylig mindet om en episode af et stort show

Jeg blev for nylig mindet om en episode af et stort show “OSP-Studio”, som ofte latterliggjort i mange populære russisk fænomen. Der var også i stand til at spøge sport lummer, men jeg kan huske en tid, hvor en talentfuld Tatiana Lazareva parodieret permanent leder “Full House” Regina Dubovitskaya. Jeg forestiller dig, selv i anledning gammeldags.

I historien om dømning på russisk fodbold Situationen er nogenlunde ens: en nervøs smil angribe personen allerede ved første øjekast af handlinger vores dommere i Premier League, men når vi begynder at dykke ned i spørgsmålet grundigt dykke ned i rødderne af, hvad der sker, så sammen valimsya under borde, og våd fra blandingen blod og tårer i øjnene ønsker at piske dig selv med en mixer.

Alt i denne uge i Rusland passioneret fodbold koger sure supets der sidste søndag brygges på “Petrovsky” dommer i kampen “Zenit” – “Spartacus” Sergei Ivanov. Den centrale karakter af St. Petersborg spillet straks lagde sig på bunden af ​​potten, og dens navnebror – lederen af ​​Institut for dømning og inspektion af RFU Valentin Ivanov – opstået fra den rigdom af gødning tilfreds med sin afskedsbegæring. Ivanov – en slags dømme verden Tolstoy – især anstændig mand med tomme lommer og et rent hjerte. For Sukhin Stanislaus, vicedirektør Valentin Ivanov, lederen af ​​løsningen var en fuldstændig overraskelse. I øjeblikket Sukhina er i Kratovo – på træningslejr FNL dommere. Denne begivenhed – hvis jeg stadig ikke sove – til formål at forberede russiske voldgiftsmænd. Så allerede godt – derefter med dommerne i vores land er stadig nogen, der arbejder, bekymrer sig om deres kompetence og kvalifikationer. Gå fremad.

Synkefri Vyacheslav Koloskov, æresformand for RFU også steg ud af mudret vand, at kommentere afvisningen Valentine med disse ord:

“…- Hvorfor Ivanov venstre, må vi spørge ham eller de mennesker, der fører tilsyn bedømmelsen. Du er nødt til at forstå, at hans job ikke var en del af udarbejdelsen af ​​voldgiftsmændene. Dette omhandler dømme udvalg, som ledes af Nikolai Levnikov. Dette er undertiden forvirrende underfundighed og hænge alle hundene forbindelse med denne kvalifikation af dommere, Ivanov …. ”

I Koloskov har en personlig kontor i House of Football Taganka – så det ser ud, bør klart, hvem og hvad der er ansvarlig i vores uansvarlige fodbold.

“Jeg kok …- dommere? Intet af den slags. Det er et privilegium at dømme og inspektion afdeling, der blev ledet af Valentin Ivanov. Judicial Udvalg for Ruslands fodboldforbund, som jeg er formand, er engageret i åbningen af ​​skoler dommere på amatør niveau. Intet mere. Vyacheslav Koloskov desværre kender ikke dette, – Nikolay Levnikov lyn reageret på en kopi af æresformand for RFU. … ”

På billedet (fra venstre mod højre): Valentin Ivanov og Nikolai Levnikov

Hvem er Levnikov? I den første halvdel af det sidste årti, løb han College fodbolddommere i RFU. April 10, 2006 th, da Vitaly Mutko var hævn travlt hæve vores foretrukne sport med stammerne, chefen Nikolai Levnikov skrev et åbent brev, hvori han spurgte Mutko større faglig selvtillid, selv rejst spørgsmålet om finansiel forandring. “Hvis han fortsætter med at lede CFA – betyder tillid”, – to dage senere sagde Vitali. I sommeren samme år den russiske fodbold har oplevet en bølge af retslige skandaler, tillid forhånd fra Mutko opløst i støj indflydelsesrige klub ejere og Levnikova afskediges.

Udenfor udgangen af ​​2016-th. Vitaly Mutko opsat på de sædvanlige foranstaltninger til at løfte vores fodbold fra knæet-albue stilling, og Nikolay Levnikov præsiderer over retslige og Inspection Udvalg RFU. På Unionens officielle hjemmeside står der, at dette organ er involveret i efterforskning, uddannelse, uddannelse af fodbolddommere og inspektører ledende konkurrencer på forskellige niveauer. Det er dette udvalg i sidste sæson, efter en mindeværdig kamp i april mellem “Rostov” og “Spartacus” i Den Tjekkiske Republik (2: 0), på grund af dårlig dømme inden udgangen af ​​turneringen dommere suspenderet arbejdet i dette møde – og Abusueva Lapochkina. Linje dommer fik stærkere og slap betinget Lapochkin forskrækkelse.

kilde: http://danske-bookmakere.com/