Registreringer Af Lionel Messi

Efter en dårlig kamp med en debutant i La Liga “alavesa” “Barcelona” var nødt til at blive rehabiliteret, før deres fans, som er vant til, at deres Kæledyr bære sådanne hold i niere, og at den tid havde åbenlyse problemer i angrebet. Men på tirsdag, den Catalanerne har natabuli af blot to møder, og besejrede den Skotske “seltik” med scoren 7:0. Denne sejr var for dem den største i sine præstationer i Champions League.

6. Registreringer Af Lionel Messi

Temmelig vise i dette spil, lederen af “Barcelona” Lionel Messi, to uger tydeligt savnet mål (sidste gang var det anderledes for de nationale hold af Argentina den 2. September). Nummer ti Blaugrana blev den første spiller i historien, der formåede at optage et hat-trick i seks Champions League-kampe i hans karriere. Ved denne foranstaltning Betsafe (anmeldelser), han omgås sin evige visa Cristiano Ronaldo kom i første omgang. Og gennemført allerede på 3 minutter punkt var for Leo, at det hurtigste mål i Champions League. Den Argentinske ikke kun tog ti sekunder, for at slå din egen rekord hurtigste mål i alle konkurrencer i 2010 i møde mod racing tog det ham 2 minutter og 36 sekunder. Nå, malet hår og skæg er vokset, Messi ønskede at ændre noget i sit Nordicbet (Sportsspil) liv, og han gjorde det.

7. Optag Cristiano Ronaldo
Lissabon “sportslige” næsten underklasse af vinderen af Champions League i sidste sæson, men for at redde sin partner fra den “virkelige” kom Cristiano Ronaldo er en fantastisk frispark udligning i det 89. minut og forstyrre dit hjem club. 31-årig portugisisk blev den første spiller i historien om Champions League, der formåede at score 12 mål med den standard (ikke tælle sanktioner) og til at slå den legendariske angriber af Juventus og Italien Alessandro Del Piero, der havde scoret 11 mål.

I syv Champions, forfatteren netop ikke omfatter Igor Akinfeev, fordi jeg tror, latterligt og absurd konstant trussel i sin tale om de mål, der er erkendt i Champions League. Især når man tænker på, at i den sidste kamp med “Bayer” begge mål blev scoret efter fejl af dommere, og spar Igor på tærsklen af den realiserede øjeblik Alan Dzagoev kan betragtes som et vendepunkt i møde.