Til dem Lucescu skal se ut i første omgang

Siste sesong, kronisk feil av Yuri Lodygin i Zenit er i hovedsak rettet Hulk, som har kreative evner har gjentatte ganger tilbake til St. Petersburg spillet. Dette har særlig påvirket opptredener i Champions League, der den russiske Keeper blå-hvit-blå scoret de mest minneverdige fajlami.

I dette bildet Lodygin prøver å temme ballen i spill mot “Fratria”. Mislyktes. Fjerne.

Jura alder av forfall. 5 keepere som kan erstatte Lodygin i Zenit Foto: Offisielle nettsiden til “Zenith”, “Rostov”, “Terek”, Målscorer

Den Brasilianske fløy til arbeidet i Kina, og problemet Betclic (sports betting) med eliminering av keeper tabber Lodygina vil ikke gå bort, og denne sesongen Mircea Lucescu ble overført hodepine André Villas-Boas. Si, etter et møte i Israel med Maccabi (3:4) trener “Zenit” var svært misfornøyd med spillet Yuri. Og ikke bare et spill, – det var alt for lyst, og om støvlene, og om å pålegge hipster hårklipp.

Når et team oppstår karkonoskie “jeg hater rosa bluse og Sportingbet (sports betting) Puppene dine”, er det nødvendig å ta presserende tiltak og for å endre noe. Mer presist, å endre en som alltid “gir”. Som er ved porten på pinner og nåler, men det ser ut c nåler, og irriterende for andre.

Alexander Belenov

Alder: 30 år
Klubb: Anzhi
Prislappen på Transfermarkt: 4 millioner euro

En innfødt av Belgorod og elev av den lokale “Helsa” er en av de beste målvaktene av sesongen i Premier League, og det er ikke bare en funksjon: 9 spill, 4 “kjeks”, et gjennomsnitt på 1 innrømmet per kamp.

I de tre første rundene av Premier League Belenov reddet tre straffer – ett i hver kamp. Hans evne til å få spot spark streik førte “Anji” i Kaspiysk tegne med CSKA (0:0) og en seier over Tula Arsenal (1:0), og ennå Paddy Power (Paddy Power) er det nøyaktig en fjerdedel av poeng av Makhachkala-laget i Premier League.

Før et hyggelig møte med Costa Rica Cherchesova trengte noen til å erstatte den skadde i spillet med “Rostov” Akinfeev, og beslutningen om å ringe Belenov ved pre-match gathering synes ikke å ha ført til psykiske problemer, trener for landslaget i Russland. Selvfølgelig, Lodygin fersk liste Cherchesov ikke vises.

Jura alder av forfall. 5 keepere som kan erstatte Lodygin i Zenit Foto: Offisielle nettsiden til “Zenith”, “Rostov”, “Terek”, Målscorer

Ja, Belenov, som alle andre keeperen i verden, sjelden lar seg scoring rariteter, men han er definitivt tryggere stilig “maskin” for produksjon hodene i sitt eget nett.

28. September i fjor Alexander, som på den tiden spilte “Kuban”, gjort en fatal feil i borte kampen med “Rostov” (2:1): mottok ballen på brystet, senket ham i bakken og han ga Slange, som scoret vinnermålet. Etter kampen media skrev om “virus” som Belenov plukket opp fra Lodygina som faller Cudillero i Champions League. Da keeper “Kuban” verbalt støttet kollega fra “Zenith”. Denne vinteren, kan de bli lagkamerater, som interessen i Alexander i byen på Neva å lede snakke for første gang.