Viime kauden Europa League

Vaikka optimistinen fanit CSKA ja “Zenith” eivät usko oman onnen, yrittää sulatella, mitä tapahtui vastaa “Bayer” ja “Maccabi”, toimittajat-realistit eivät ole kiirettä mennä taskuihin kiitosta meidän seurat sanoja. Koska kaikki urheilu comebackin umpimähkään levitetään hyviä poistaminen ottelu, vaikka ei aina. Paljon siistimpi kun menestys “vahvista” lopullinen – man UTD ja liverpoolilaisilla ei anna valehdella. Sitten rikki kauhea peli nostaa ilman paljon analyyttinen puhua, ja häviäjiä on haudattu kasa sympaattinen kommentteja.

Viime kaudella Europa League, “Liverpool” fabulous “imbecil” vastaus vastaan Borussia Dortmund 1/4 loppuvaiheessa, ja sitten jalkapallo focus Liverpool palaa pikku teki he tietävät, että niin kurja puolustus joukkue wizards Klopp on mitään kiinni lopullinen ottelu järjestetään Sevilla emery. Ja missä tahansa alalla fani on myötätuntoinen viesti nyt haudattu nuo punaiset sankarit eilen?

Alussa Euroopan turnaukset yltiöpäinen ylistäen CSKA ja “Zenith” varten comebackin Saksa ja Israel – epäkiitollinen ja vaarallinen. Tänään olet haavoittunut ritari kaunis voittanut kuva – onnekas, ylpeänä jättäen taistelukentällä kilpi käsissään. Ja kahdessa viikossa enemmän vahva kilpailija samanlainen jalkapallo huolimattomuudesta loppuun, vahvistetut kilpi, seistä kaukana ja häpeällisesti haudattu joukkohautaan häviäjiä.

Se on kuin liikaa esimerkiksi jäävuori ja vinkki: ota se syvemmälle, Herra. Perusteellisesti perusrakenne CSKA voit löytää kaksi Keskeistä puolustajat, jotka kahden 71. He jo eivät pysty seuraamaan nopeita liikkeitä ja nuoriso-iskujen Bayer – kissa-ja-hiiri, jossa vanhemmat jäsenet kissan perhe ovat hölmöjä. Tuore saksan hiiren ohjailu, sanelee sen ehdot liikkua nurmikko, harmaa tukka, hitaasti liikkuvat ja asettaa venäjän kissat vain jää tarkoittamaan näkyvyyttä metsästys. Ja se on sääli heittää pois hyvin ansaittua, työkyvytön tiivisteet oven takana, koska hyvä omistaja, joka antoi punainen ja sininen fanit, suuri stadion, ei ole rahaa uusia pitäjät ottaa rikki surullinen ennätys Akinfeev. Surullinen, masentava spektaakkeli. Ennen Tottenham. Ja miten selvitä?

“…Me pelataan ruma alkupuoliskolla, aika paska. Emme onnistuneet, ne teki kaksi maalia… Ja sitten pisteet tuli 2:2. Ollakseni rehellinen, en ymmärrä, miten olemme onnistuneet pisteet kahdesti niin heikko peli, Pontus Wernbloom ottelun jälkeen Bayer selvästi tunnistaa kauhut armeijan jalkapallo….”

“Feat” Zenit on eri juttu: se tuntui liian sininen-valkoinen-sininen oli hiljaisessa tilassa lyödä pelaajia, “Maccabi” alueellaan. Ja itse asiassa kävi ilmi, että Hulk on pois päältä, Yuri Lodygin on tapana on mukana pisteytys kampi, tärkein vihollinen joukkue. Anteeksi, mutta tämä suojaava tavoite, taso FNL. Yksi hahmo vieras joukkue yleensä kuvata ymmärrä, että, ja Mircea Lucescu ottelun jälkeen sanoi:

“…– Kokorin ensimmäisellä puoliskolla pelasimme erittäin huonosti, mutta jätin sen kentällä. Niin monta liikevaihdot – hän haparoi pallon vastahyökkäyksen ja rankaisi meitä. Tänään ei ollut hänen paras peli, vaikka hän teki. Suoraan sanottuna, olen onneton. …”

Hänen post-ottelun puheen Lucescu kriittisesti muistaa Lodygina kanssa Zhirkov, tappio ja rentoutumista, sekä siitä, että venäjän joukkue tuskin ansaitsi voitokas tulos näkyy useimmissa peli jalkapallo.

Katso myös kumppanimme sivu: napsauttaa ja yhtiö – arvostelu ja viimeisellä sivulla sponsoriltamme – lukea