Villarreal CF – Granada CF 2:0

Villarreal elsajátította a szerepe a kedvenc és legyőzte Granada 2: 0. Főoldal gólt két felében és Granada semmit nem engedélyezett. Sokkal jelentősebb eredményt megakadályozta a mexikói kapus Guillermo Ochoa.

Granada, amely küzd, hogy megmentse, számolt az előző fordulóban a javulás, de az El Madrigal még abban a helyzetben, hatalmas játék. Yellow Submarine is ellenfele dobott egy mexikói kapus Ochoa szignifikánsan hosszabb beavatkozni a 8. percben, miután a lövés Triquerose földre. Csak néhány Bet 365 perc múlva kihúzta a vészféket Foulquier.

Villarreal folytatta a támadást, de a pontszám egy hosszú vasárnap. Sansoneho reggel lepecsételt bárral és kiváló Castilleja megállt Ochoa. A hazai áttört az “defenzív, amíg a végén az első felében, amikor a védelmi Granada nem reagáltak az jól játszott szabványos helyzetet, és Bruno Soriano aztán egy feltárt probléma elérje a célját! A fél Granada is a végén sokkal rosszabb, de egy másik veszély Ochoa eloltották.

Villarreal volt az egész első felében a tetején, és jelentősen második felében jött jobb. Ismét nevében akadály egyesítjük és rangsorolják Ochoa. Ez volt a mexikói kapus, aki régóta a reményben, Granada felszínen. Másrészt, a vendégek nem voltak képesek, hogy továbbítsa a bármilyen módon zahrozit és Golman Asenjo nem volt semmilyen munkát.

A legszorosabb eredmény egészen a 73. percig, amikor Villarreal hozzá egy biztosítékot. Álvaro González központos ugrott a labdát, beverte a fejét, miközben csapattársai, de akkor még mindig van esélye dorážky majd teljesen kihasználva. A mérkőzést végül úgy döntött, és az eredmény már nem változott semmi – ez a szerepe a döntéshozatalban, sem Adrian lob, végül a kapufa.

more info: fogadás bónusz